Wie wij zijn

Anthonissen Financieel Adviesburo is een onafhankelijk assurantiekantoor, gevestigd in Breda. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben onze sporen in de financiŽle dienstverlening, met name op het gebied van verzekeringen, al ruimschoots verdiend en kunnen terugkijken op ruim 30 jaar ervaring.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop. Doordat Anthonissen Financieel Adviesburo onafhankelijk is, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen te kiezen voor een optimale prijs/prestatie-verhouding.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u gaarne van dienst. En als iemand door uw inspanning een relatie van ons kantoor wordt, dan ontvangt u van ons een aardige attentie.

Anthonissen Financieel Adviesburo kan u adviseren over een groot aantal verzekeringsvormen, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Wij staan gaarne voor u klaar wanneer u meer informatie wenst.