Persoonlijk advies voorop

Anthonissen Financieel Adviesburo is uw betrouwbare partner op het gebied van schade- en levensverzekeringen en andere financiŽle diensten.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Behalve kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service, is voor ons het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij komen graag bij onze klanten thuis. Onze werkwijze maakt een persoonlijk contact noodzakelijk. Op deze manier kunnen wij u het best passende financieel advies geven en dit kan ook in de avonduren geschieden. Wij nemen daar alle tijd voor, nu en in de toekomst.

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiŽle diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In onze dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij Anthonissen Financieel Adviesburo.

Verder vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over aspecten van onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten. Deze dienstenwijzer is in PDF formaat te downloaden

Anthonissen Financieel Adviesburo is financieel geheel onafhankelijk. D.w.z. geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij heeft een financieel belang in ons bedrijf. Mede ter bescherming van de belangen van onze relaties hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten en vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (KiFiD).